Bydlení ve Frýdku – Místku? Beskydy za domem i bohatá kultura

wikipedia.org

wikipedia.org

Moravskoslezský kraj nabízí pro své obyvatele spoustu příjemných a ideálních míst pro bydlení. Jedním z nich je také Frýdek – Místek a jeho okolí, kde mohou zájemci vybírat z veliké nabídky prodeje bytů.

Město, ve kterém žije téměř šedesát tisíc obyvatel, je totiž vyhledávané jak pro svoji blízkost k Ostravě, tak malebnou krajinu či velké sportovní i kulturní vyžití. Pokud tedy přemýšlíte o prozkoumání nabídky prodeje bytů v této lokalitě, máme pro vás několik tipů, proč do toho jít.

Sport i kultura

Sportovní i kulturní nadšenci se ve Frýdku – Místku rozhodně nudit nebudou. Lyžování díky blízkosti Beskyd, fotbal, plavání, jóga a mnohé další aktivity nabízí tato lokalita svým obyvatelům. Galerie, muzea, kina a koncerty pak ocení všichni milovníci kultury, které je ve městě dostatek i díky jeho bohaté historii. O té svědčí například Frýdecký zámek, který slouží v současné době jako Muzeum Beskyd pro návštěvníky.

Ostatní služby

Hustá síť škol, zdravotnictví i dobrá dopravní infrastruktura je pro tuto lokalitu samozřejmostí. Rodiče tak ocení například možnost vybírat si z několika základních, uměleckých či jazykových škol. Nachází se zde také nemocnice.

Práce

Pracovní uplatnění mohou lidé hledat nejenom ve Frýdku – Místku. Město je totiž vzdálené necelých dvacet kilometrů od Ostravy. Tato moravskoslezská metropole bezesporu nabízí více pracovních nabídek, než kterékoli jiné město v okolí. Chybí jí však malebná příroda i hezké prostředí. Tedy to, co najdete právě ve Frýdku – Místku a jeho okolí.

Příroda a okolí

Prodeje bytů v této oblasti se těší oblibě i pro svoji krásnou krajinu. Leží totiž v blízkosti Beskyd, které jsou vyhledávaným rekreačním místem pro svoji nedotčenou přírodu. Milovníci koupání jistě ocení i vodní nádrž Olešnou spolu s aquaparkem.

Prodeje bytů ve Frýdku – Místku

Pokud máte zájem o pořízení bytu v tomto městě či jeho okolí, pomoci s hledáním vám může například realitní kancelář Wingsreal. Najdete u nich byty nejrůznějších typů, které budou vyhovovat jak rodinám s dětmi, tak i mladým párům. Prohlédněte si aktuální byty k prodeji ve Frýdku-Místku.

4 comments for “Bydlení ve Frýdku – Místku? Beskydy za domem i bohatá kultura

  1. Maruš
    4.9.2014 at 07:54

    rek bych ze ve FM moc pracovnich prilezitosti nebude a to ze je blizko od ostravy zrovna vyhra neni teda. nebo mate nekdo nejakou jinou zkusenost?

  2. George
    17.9.2014 at 15:09

    jako ja nevim, jsem student v Plzni puvodem ale z FM, musim rict, ze sance pro mlady jsou v obou mestech podobny.

  3. Monča
    19.9.2014 at 07:04

    Už jenom kvůli těm Beskydám bych se tam stěhovala!

  4. Myska
    23.9.2014 at 18:40

    Teda nevim Georgi, zda je uplne relevantní srovnávat práci v Plzni a ve Frýdlantu.

Comments are closed.