Bytové projekty Kaskády Barrandov a Nad Přehradou

finep.cz

finep.cz

Obliba moderně řešených bytů v nových rezidenčních domech neustále roste. Nové bytové projekty lákají nejen mladou generaci, uspokojí i starší páry toužící po pohodlném bydlení v blízkosti přírody. Praha se může pochlubit dvěma novými bytovými projekty Nad Přehradou III a Kaskády Barrandov VI, které navazují na předešlé úspěšné etapy výstavby moderních bytových domů.

Nad Přehradou III – klidné bydlení na předělu Horních Měcholup a Hostivaře

Projekt nazvaný Nad Přehradou III nabízí byty v Praze 10. Jak je z názvu patrné, doplní dvě předchozí etapy o jeden desetipatrový bytový dům s 50-ti bytovými jednotkami v dispozicích od 1+kk o rozloze 29 m² až po prostorné 4+kk s až 127 m². Zařizovací prvky mohou být provedeny variabilně podle přání zákazníka. Pohodlné parkování zajistí podzemní garážová stání.

Interiér vzorového bytu, zdroj: finep.cz

Interiér vzorového bytu, zdroj: finep.cz

Lokalita

Lokalita s výbornou občanskou vybaveností i blízkostí přírody je vhodná pro všechny věkové kategorie. Ve vzdálenosti cca 750 m od bytového domu se nachází nákupní centrum s prodejnou Albert, lékárnou a bankomaty.
Sportovce osloví bezprostřední blízkost rekreačního zařízení, tenisových kurtů, golfového hřiště a bazénu. Milovníci in-line bruslení se mohou vydat do blízkého parku. Ke klidným procházkám potom láká nejen zmiňovaný park, ale i okolí vodní nádrže Hostivař, na niž park navazuje. Rodiny s dětmi navíc uvítají těsnou blízkost základní školy (cca 250 m), v krátké dochodové vzdálenosti se nachází rovněž dvě mateřské školy.

Dopravní spojení

Kromě cestování osobním automobilem můžete k cestě do práce využít i mhd. Pouhé dvě minuty chůze jsou vzdáleny autobusové zastávky Livornská a Bolevecká, odkud se za 10 minut přepravíte na stanici metra C – Háje nebo za 16 minut na stanici metra A – Skalka. V blízkosti se nachází také nádraží Hostivař.

Kaskády Barrandov VI

Společnost Finep naváže na předchozí úspěšné projekty již šestou etapou projektu Kaskády Barrandov. Není tak divu, že o byty na Barrandově je velký zájem. V této fázi vyrostou dva bytové domy se 148 bytovými jednotkami s dispozicemi od 1+kk o velikosti 29 m², přes 2+kk a 3+kk až po největší byty 4+kk z rozlohou až 119 m². Pro zaparkování osobních automobilů budou vybudována krytá garážová stání.

Bytový projekt Kaskády Barrandov VI, zdroj: finep.cz

Bytový projekt Kaskády Barrandov VI, zdroj: finep.cz

Lokalita

Barrandov v sobě snoubí blízkost rušného centra Prahy i kouzelné přírody Prokopského údolí, které zve k pěším procházkám i láká cyklisty, kteří v okolí Barrandova naleznou hustou síť cyklostezek. Samozřejmostí je plná občanská vybavenost. V blízkosti naleznete supermarket, pěšky se dostanete i na polikliniku, dále zde naleznete lékárnu, restaurace a další služby. V dochodové vzdálenosti od bytového domu se nachází také sportoviště a aquapark s mnoha atrakcemi. Pro mladé rodiny je navíc výhodou blízkost dvou základních škol ve vzdálenosti 600 m a 800 m. Stejně blízko se nachází i škola mateřská.

Doprava

K dopravě do práce lze využít hustou síť hromadné dopravy. Využít můžete tramvajových linek, zastávka Sídliště Barrandov je od domu vzdálena cca 500 m. Odtud se během 21-25 minut dopravíte až do samého centra Prahy, na Václavské náměstí, nebo za pouhých 12 minut na Smíchovské nádraží, odkud již můžete pokračovat vlakem nebo metrem trasy B. V blízkosti je také zastávka autobusu číslo 170, který míří na Budějovickou a Háje.

Prohlédněte si i jiné developerské projekty v Praze společnosti FINEP

1 comment for “Bytové projekty Kaskády Barrandov a Nad Přehradou

  1. jaroslava králová
    6.1.2015 at 11:50

    Dobrý den,
    měla bych zájem o byt 2+kk v projektu Kaskády VI. Můžete mi, prosím, zaslat nabídku a sdělit podmínky?

    Děkuji Králová

Comments are closed.