Hledáte nové bydlení nebo prostory k podnikání? Prohlédněte si developerské projekty

Hledání nového bydlení není nic jednoduchého. Starší byty mohou mít spoustu vad a jejich zařízení není moderní. Stejně na tom jsou i prostory pro podnikání od výrobních hal až po administrativní budovy. Proč je výhodné poohlížet se právě mezi novými developerskými projekty?

Nové prostory v naprosto nových stavbách

Pronájem či rovnou koupě prostor k podnikání v novém developerském projektu s sebou nese mnoho výhod. Jedná se o exkluzivitu prostoru v novém komplexu a možnost získat moderně uzpůsobené podmínky. Na druhou stranu je nutné zjistit si datum dokončení stavby a případně počítat se zdržením. Moderní zařízení poskytuje výborné podmínky pro vlastní uzpůsobení. Ve výjimečných případech, kdy se smlouva o prodeji prostoru uzavře v samém počátku celého projektu, je možné vytvořit určitá uzpůsobení na přání kupujícího.

Výhodné podmínky

Předprodej prostor v rámci plánovaného projektu bývá výhodnější než nákup nemovitosti v již postavené stavbě. Souvisí s možným rizikem posunutí termínu dokončení a hlavně to majiteli developerského projektu poskytuje přímé vrácení části investice. V tuto chvíli bývá poměrně výhodné uzavřít smlouvu s dobrými podmínkami. Základem je výběr správného developerského projektu. Pro inspiraci se podívejte na developerské projekty v Plzni.

Kde se aktuálně nejvíce staví?

Regionem, kde je nejvíce nových staveb, je aktuálně právě Plzeňsko. Z celkového počtu všech staveb v celé České republice zabírá přibližně 25 %. Jsou zde ideální podmínky pro růst nových podniků, ale i klasických bytových domů. Právě bytové domy často poskytují příležitosti pro založení obchodu, kavárny či restaurace v dolním patře. Byty v Plzni jsou navíc stále velmi žádané a o případné zájemce nemají majitelé nových stavebních projektů nouzi.