Jak se pustit do rekonstrukce střechy bez nadbytečných nákladů?

poptavej.cz

poptavej.cz

Střecha je zásadní součást jakékoliv stavby. Je jisté, že bez kvalitní střechy se opravdu neobejdeme. Než se pustíme do samotné realizace střechy je nezbytné vybrat kvalitní firmu, která bude naše vize realizovat a samozřejmě je nezbytné domluvit se za jakých podmínek bude realizace probíhat. Jak najít spolehlivou firmu, která se o výměnu střešní krytiny nebo stavbu nové střechy postará? Právě pro výběr stavební firmy a řemeslníků jsou dnes hojně využívány poptávkové systémy.

Jak najít toho správného řemeslníka či materiál na internetu?

Na první pohled nejjednodušší řešení, pro sehnání firmy je hledat kontakty volně na internetu. Běžně člověk napíše do vyhledávače klíčové slovo a následně prochází výsledky. Z výsledků svého hledání vybere pár firem či řemeslníků, které začne postupně obesílat emaily se žádostí o nacenění potřebných služeb. Pří výběru firmy tímto způsobem se často dostaneme pouze na ceník na stránkách dané firmy a nebo po nás požadují další a další informace, které chtějí pro nacenění doplnit. Tuto časově náročnou etapu výběru však lze velmi snadno zjednodušit.

Využití poptávkového systému je ve srovnání s hledáním na internetu jednodušší a časově i finančně úsporné. Právě Poptávej.cz, v současnosti tolik oblíbený poptávkový systém, kumuluje firmy a řemeslníky, které si vždy dopředu ověří a zprostředkuje vám relevantní nabídky bez neustálého dopisování a zjišťování podmínek od jednotlivých firem.

První reakce s nabídkou od firem z dané lokality a oboru může zákazník očekávat ve své emailové schránce v řádech minut ihned po zadání, vždy záleží na složitosti poptávky. Je tedy důležité hned při vyplňování poptávky popsat vaše požadavky co nejpřesněji.

Nová střecha, zdroj: poptavej.cz

Nová střecha, zdroj: poptavej.cz

Co byste měli ve své poptávce uvést?

Nutné je určitě uvést preferovaný typ krytiny, přibližné rozměry a další podrobnosti týkající se  vaší poptávky. I v případě, že poptáváte jiné služby, je nezbytné vyspecifikovat vaše požadavky a přání co nejpřesněji. Navíc s poptávkovým systémem se nemusíte obávat, že vaše kontakty budou volně přístupné, ke kontaktům se dostanou totiž pouze firmy a řemeslníci, kteří projeví zájem o zpracování cenové nabídky. Nespornou výhodou této cesty je získání přehledu o ceně materiálu a práce v krátkém čase a samozřejmě i nemalá úspora finančních prostředků.

Poptávkové systémy nešetří jen čas, ale i nervy každého zákazníka. Celou poptávku vyřeší přes jeden poptávkový formulář. Úkon vám zabere zhruba dvě minuty vašeho času a zadání poptávky je zcela zdarma a nezávazné.