Kanceláře k pronájmu v Praze od společnosti Regus

shutterstock.com

shutterstock.com

Rozhodli jste se pro pronájem kanceláří v Praze 4? Máte to sem kousek z vašeho bydliště nebo v blízkosti této lokality mají sídla vaši obchodní partneři? V dnešním článku si představíme nabídku mezinárodní společnosti Regus.

Regus má zastoupení po celém světě

Společnost Regus, která má hlavní sídlo v Lucembursku, ale u nás se zaměřuje na města Praha a Brno. Má obchodní centra v 95 zemích a 550 městech po celém světě a nabízí tak 1200 míst. Snaží se o to, aby poskytla komplexní servis svým zákazníkům, ať jde o malé kanceláře nebo celý komplex kanceláří pro velkou firmu.

Zajímají je také vybavené kanceláře, nebo takové, jako je sdílená kancelář Praha. Většina podnikatelů a jejich firem se snaží jít s tím, jak se mění podmínky na trhu, přizpůsobují se a podle toho se i mění jejich požadavky na kanceláře.

Zájem je o kanceláře s dobrou dopravní dostupností

V posledních letech je obrovský zájem o kanceláře k pronájmu Praha v nějakém velkém obchodním centru a také o vybavené kanceláře. Většina zákazníku reaguje na firmy poskytující pronájem kanceláří tak, že si představí pronájem holé místnosti. Proto většinu z nich mile překvapí, když zjistí, že společnost Regus nepronajímá jen nějakou místnost.

Možnost pronájmu plně vybavené kanceláře

Společnost Regus si ze všeho nejdříve dá schůzku se svým novým zákazníkem a zjistí, jaké má požadavky, představy, jak velké potřebuje prostory, jestli chce kanceláře plně vybavené nábytkem, zda potřebuje mít k dispozici internet, telefony, recepční, úklidovou službu, zda bude využívat konferenční místnost nebo místnost na videokonference.

Zákazník se nebude muset zatěžovat zařizováním, sháněním, jednoduše si přestěhuje důležité věci a hned může pokračovat ve svém podnikání, sjednávat si schůzky apod.

Tipy pro výběr místa budoucí kanceláře

Až se rozhodnete pro pronájem kanceláří v Praze, rozmyslete si, kde chcete, aby vaše kancelář sídlila. Měli byste zvážit, kde máte své obchodní partnery, co požadujete, aby bylo poblíž, například metro, vlak nebo letiště. Nebo zvážit všechna pro a proti, kdyby vaše kanceláře byly v nějakém velkém obchodním centru, kde je spousta podnikatelů a nejrůznějších firem.

Dobrou možností jsou kanceláře na klíč, což je vlastně již zmíněná vybavená kancelář, která bude odpovídat úplně všem podmínkám, které jste požadovali.

Pronájem zařízené kanceláře v Praze je jistě tou nejlepší variantou, kterou jste si mohli přát. Neváhejte a oslovte společnost Regus, uvidíte, že nemají ve svém slovníku výrazy, že něco nejde nebo to není možné. Můžete je oslovit pomocí online formuláře na jejich webových stránkách a uvidíte, jak se tato společnost váží svých zákazníků.