Kupte si rodinný dům v Praze!

Rozhodli jste si splnit celoživotní sen a pořídit si rodinný dům v Praze? Nechcete čekat několik let, ale nastěhovat se ihned? Láká vás možnost bydlet v rodinném domě v lokalitě nedalo centra Prahy? Pak věnujte, prosím, pozornost nabídce společnosti FINEP, která nabízí ještě několik volných rodinných domů v Praze 10 Štěrboholích a na Praze 5 ve Stodůlkách.

koupě rodinného domu

FINEP staví rodinné domy s 3letou záruku

Nadstandardní záruka však není jediný důvod ke koupi rodinného domu od společnosti FINEP. Jelikož je FINEP přímo developer, neplatíte žádné poplatky zprostředkovatelům a také vám může nabídnout velmi příznivé ceny a zajímavé slevy. Navíc se jedné o spolehlivou českou firmu, jež má za 20 let svého působení na českém trhu s realitami něco za sebou. Může se pochlubit, že za ta léta postavila více než 8 500 nových kvalitních bytů. FINEP vám poskytne i bezplatné finanční poradenství.

Rodinné domy v Praze jsou připraveny k prodeji

Rezidenční projekt Malý háj ve Štěrboholích tvoří příjemné řadové rodinné domy v moderním architektonickém stylu. Svým majitelům nabízejí velmi prostorné 4+kk s celkovou užitnou plochou 147 m², garáží a venkovním parkovacím stáním. Samozřejmostí je možnost volby dispozičních variant v domě.

Malý háj ve Štěrboholích
Další velmi zajímavou lokalitou, kde si můžete koupit rodinný dům, je Britská čtvrť II ve Stodůlkách, která se stala fenoménem pražského rezidenčního bydlení, a to i v mezinárodním měřítku. Svojí kvalitou a stylem vychází ze západoevropských standardů. Majitelé nemovitostí v Britské čtvrti zde často nejenom bydlí, ale i pracuje v administrativním City West, kde sídlí celá řada nadnárodních firem. Jedinečnost Britské čtvrti podtrhuje i centrální náměstí a jednotlivé parky o velikosti Václavského náměstí, a také samostatný vstup do metra B – Stodůlky.

nemovitosti v Britské čtvrti

Sjednejte si ještě dnes nezávaznou schůzku a i vy objevte kvalitu a kouzlo rodinných domů společnosti FINEP.