Námořníci, na palubu! Jak na stylovou koupelnu?

Kdokoliv se vrací od moře, s povzdechem se vrátí do svého příbytku a chybí mu nejen sluneční svit, ale také barvy, na které si během dovolené zvyknul. Proč si tedy nedopřát stylovou koupelnu? 

Svépomocí, nebo s firmou? 

Rekonstrukce bytu je většinou záležitost, se kterou si ochotně necháme pomoci specializovanou firmou. Rekonstrukce koupelny v sobě ukrývá potřebu renovace sanity i instalatérskou přesnost. Proto je často potřeba při výměně zařízení odbornou pomoc. Nebo můžete vyměnit jen základní dekorace a proměnit tak koupelnu zcela bez nutnosti cokoliv bourat. 

Rekonstrukce bytu

Voděodolné fototapety

Právě tento pojem si dobře zapamatujte, pokud si přejete renovaci svépomocí a bez bouracích prací. Celé stěny koupelny se vám podaří změnit během chvilky, pokud si pořídíte fototapety, které jsou určeny do koupelen. Stačí je jen nalepit na stávající po,vrch a rázem se změní celý ráz koupelny. Jakou námořnickou tématiku si pro svou koupelnu vyberete? Budou zde veselé pruhované zdi, nebo bude koupelna v barvě písku? 

Textilie hrají velkou roli

Když se vám podaří proměnit zdi, můžete změnit i podobu nábytku. Pořiďte si nalepovací fólie, které se používají pro renovace, a jděte směle do toho. Následně je na čase vyměnit také barevné ladění ručníků a koupelnové předložky. Námořníci přeci nemohou mít ve stylové koupelně omšelé fialové nebo oranžové ručníky. Nakoupit můžete i župany, se kterými bude mít vaše rodina stejné kousky v totožném stylu. Právě textilie dokáží dobře doladit celkový dojem z prostoru. 

Dekorace? Nic se nesmí přehánět

Dekorace volte podle velikosti koupelny. Ve velkém bytě se můžete obklopit závěsy z mušliček, které umístíte na stěnu. V malé místnůstce postačí vhodně zvolený obrázek na stěně, jehož rám jste namalovali modrou barvou. 

Námořníci, nástup! Právě se vezete na lodi, která má příznivý vítr. Příjemnou plavbu přejeme.