Pohodlné stěhování v krabicích

S koupí nové nemovitosti přichází ta méně příjemná část, a to je stěhování. Vzít do ruky každou věc, pečlivě zabalit, aby se při přepravě nepoškodila, uložit do něčeho, v čem bude možné vše odnosit. Člověk ani nevěří, kolik věcí za svůj život stihl nastřádat.krabice na stěhování

Pro pohodlnější stěhování a ukládání věcí, které nechceme poškodit, je dobré zajistit si krabice různých velikostí.

Proč jsou dobré krabice na stěhování

Na nádobí, na porcelán, na dokumenty a jiné písemnosti – když se stěhuje větší rodina, nestačí jen krabice od banánů, co vám schová ochotná prodavačka v supermarketu. Stěhování v pevných krabicích je také rozhodně lepší než v pytlích, které se mohou protrhnout, nebo v přepravkách, z nichž všechno padá. Do krabic stačí všechno naskládat, přelepit vršek a ideálně ještě popsat, co v ní je a do které místnosti se při nastěhování má donést. Takto systematicky si hodně zjednodušíte i pozdější vybalování a vyhnete se přenášení věcí z pokoje do pokoje.

Kvalitní, pevné krabice na stěhování z pětivrstvé lepenky pořídíte v  různých variantách: s víkem i bez něj, s průhmaty pro snadnější manipulaci, krabice na obrazy i na oděvy. Navíc jsou k dispozici i v několika velikostech, opravdu je z čeho vybírat.

Kartonové krabice k rychlému použití

Přepravní kartonové krabice různých velikostí můžete mít doma k dispozici i pro jiné účely, nejen na stěhování. Vzhledem k tomu, že se dodávají složené, nezabírají žádné místo a jsou pohotově k dispozici, kdykoliv je potřebujete.

Kompletní nabídku přepravních krabic, archivačních boxů, kartonových obálek a tubusů, stejně jako fólií, pytlů a lepících pásek, najdete v internetovém obchodě firmy Obaly KREDO s.r.o., která se distribucí obalového materiálu zabývá už od r. 2000. Na stránkách e-shopu najdete i krabice dárkové, velikonoční a vánoční obaly či kancelářské potřeby, vše na jednom místě. Přidejte se i vy k jejich spokojeným zákazníkům.