Proč se stát realitním makléřem

Už jste někdy prodávali nemovitost? Tak si jistě pamatujete ten příjemný pocit, když se našel správný kupec, sepsali jste smlouvu a předali si klíče.

realitní makléři

Už jste někdy kupovali nějaké reality? Vzpomeňte si na tu radost, když se objevil ten správný dům, byt nebo zahrada, s prodejem nebyly žádné komplikace a vy jste se stali hrdým novým majitelem.

A teď si představte, že to prožíváte na obou stranách. Realitní makléři hodiny, dny a týdny pracují na tom, aby se našly dvě strany: spokojený prodejce a šťastný kupující. Ve chvíli, kdy je seznámí, kdy je dá dohromady a začne pracovat na převodu nemovitosti, zažívá ten příjemný pocit dvojnásobně.

Kdo může být realitní makléř

Tato práce není pro každého. Realitním makléřem může být jen ten, kdo ocení časovou flexibilitu, svobodu v rozhodování, samostatnost a možnost uplatnit vlastní kreativitu.

Člověk, který chce prodávat reality, musí být připraven na to, že se bude muset hodně věcí naučit, absolvovat různá školení a certifikace. Musí být také připraven na nadstandardní příjem a na to, že občas dostane nějaké ty bonusy a benefity nad rámec provizí.

Královské reality České Budějovice

Zajímají vás nemovitosti České Budějovice? Dokážete být sám sobě šéfem a organizovat si svou práci? Umíte si představit, že byste vydělávali opravdu dobré peníze? Jste rád mezi lidmi a umíte s nimi komunikovat?

Realitní makléř má tu výhodu, že může jednou činností udělat radost hned dvěma stranám. Chce to sice i trochu práce na sobě, pravidelně se vzdělávat, hlídat trh a trendy, ale domů se vrací v dobré náladě, protože mu nevynadal žádný naštvaný šéf.

Nemovitosti v Českých Budějovicích možná čekají právě na vás. Přidejte se k týmu realitních makléřů Královských realit, které působí ve skupině Home 4 People a.s., a jsou součástí Národního Realitního Holdingu a.s.. Všechny důležité informace vám poskytne p. Lukáš Král (tel. č. 777028190, e-mail: kral@home4people.cz).