Rezidence Korunní nabízí bydlení v srdci Vinohrad

rezidencekorunni.com

rezidencekorunni.com

V dnešní době je Praha čím dál žádanější lokací. Stěhují se sem lidé z celé republiky, ať už za prací nebo studiem. Noví obyvatelé mají samozřejmě možnost pronajmout si byt, ale ruku na srdce, není přeci jenom lepší bydlet ve vlastním? V následujícím článku bychom vám rádi představili rezidenci Korunní – možná vaše budoucí bydliště.

Lokalita

Rezidence Korunní nenese své jméno nadarmo. Stojí totiž v samotném centru královských Vinohrad. Celý komplex nové zástavby je citlivě zasazen do historického centra, a to tak geniálně, že okolí není stavbou vůbec narušeno. Díky perfektní poloze rezidence nikdy nebylo snazší dostat se do samotného centra Prahy. Příznivci městské hromadné dopravy ocení bezprostřední blízkost tramvajové a autobusové zastávky Orionka a také stanice metra Flora, která se nachází na trase A. Pokud často jezdíte mimo Prahu, rozhodně využijete skvělou možnost napojení na dálnice D1, D8 a D11, po kterých se bezproblémově dostanete do všech koutů republiky i do zahraničí.

Víte, jak vzniklo jméno projektu? Je to jednoduché – celá nová zástavba se nachází na ulici Korunní

Vybere si každý

Všechny části rezidence spadají do kolonky luxusních bytů v Praze na Vinohradech. Ti nejnáročnější z vás se jistě na první pohled zamilují do části s názvem Villa. Jakmile vejdete do bytu tohoto typu, okamžitě zapomenete, že se nacházíte uprostřed velkoměsta. Budete mít pocit, že jste ocitli v luxusní vilce na klidném předměstí. Část komplexu s názvem Villa zapadá perfektně do svého okolí a nijak nenarušuje stávající zástavbu.

Pokud byste si rádi každý večer užívali pohled na osvětlenou Prahu, nad kterou se tyčí majestátní Žižkovská věž, je pro vás jako stvořená část s názvem Boulevard. Tyto byty se vyznačují prosklenými prostorami a hlavně balkony, na kterých si budete užívat jak ranní kávu, tak večerní posezení s přáteli.

Pohled z ptačí perspektivy, zdroj: rezidencekorunni.com

Pohled z ptačí perspektivy, zdroj: rezidencekorunni.com

Třetí, neméně luxusní částí, je část Industrial. Své jméno nese podle stylu, ve kterém jsou byty zařízené. Prostoru vládnou jednoduché kovové konstrukce a zamilují si ho všichni milovníci moderního designu.

Ke každému bytu patří jedno až tři garážová stání, která zajišťují vašemu miláčkovi na čtyřech kolech bezpečí před zloději. Prostor mezi jednotlivými částmi rezidence navíc slouží jako prostor k relaxaci. Na pohodlné lavičce uprostřed bujné zelené vegetace okamžitě zapomenete na veškeré starosti.

Okolí

V okolí rezidence Korunní se nachází vše, co může současný člověk potřebovat k bohatému životu. Na nákupy, ať už sami, nebo s přáteli, můžete vyrazit do blízkého Vinohradského pavilonu nebo proslulého Paláce Flóra. Maminky s kočárky nebo zamilované páry zase ocení možnost poklidných procházek v Havlíčkových, Bezručových nebo Riegerových sadech, které tvoří překrásný kousek přírody v jinak rušném městě.

Večer můžete vyrazit za kulturou do proslulého Vinohradského divadla, popřípadě shlédnout představení ve Státní opeře. Vinohrady jsou také známé svým kavárenským životem, proto vám zabere hezkou řádku večerů, než objevíte všechny restaurace a kavárničky, které se v okolí nacházejí. Sportovní fanoušci jistě ocení blízkost fotbalového stadionu týmu Bohemians, kvalitní fitness centra i cyklostezky. Samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost – pošty, nemocnice, policejní stanice i mateřské a základní školy.

O byty v Rezidenci Korunní se velký zájem, proto se dlouho nerozmýšlejte a zamluvte si svůj byt v tomto kouzelném koutku Prahy. Pokud vás tato nabídka nezaujala, podívejte se na jiné nové byty v Praze 10 Vinohrady od společnosti Sekyra Group a.s.

2 comments for “Rezidence Korunní nabízí bydlení v srdci Vinohrad

  1. Doly
    5.7.2014 at 13:36

    jako Vinohrady jsou krásný, jedno z nejhezčích míst vůbec, ale je to taky pěkně drahý, všude samý cizinci a drahý restaurace. přijde mi to možná až jako zbytečnej luxus

  2. Majkl
    16.7.2014 at 21:21

    Ja souhlasim ale zase kdyz na to mas tak proc to nebrat vid. mit 8 milionu na koupi 3kk tak do toho jdu ty byty jsou fakt pekny

Comments are closed.