Tip na ubytování v Plzni

ubytovna-dysina.cz/

ubytovna-dysina.cz/

Hledáte levné ubytování v Plzni na pár dní, případně na delší dobu? Pak vězte, že se dá najít dobré zázemí, kde nemusíte zaplatit ani 200 Kč za den.

Ubytovna nemusí být jen pro sociálně slabé

V České republice existují možná tisíce ubytoven. Mají přitom velmi špatnou pověst. Ve mnoha z nich jsou totiž ubytováni sociálně slabší občané, kteří si nemohou dovolit bydlení v klasickém pronájmu. Takovéto bydlení je často předražené, stojí i více než běžný nájem, takže pak v jedné místnosti bydlí klidně i 5 a více osob. Ne každá ubytovna se ale orientuje na tuto klientelu. Příkladem budiž Ubytovna Plzeň, která se nachází v obci Dýšina.

Skvělé zázemí najdete jen několik kilometrů od centra Plzně

Ubytovna Plzeň – Dýšina nabízí dobré zázemí pro ty z vás, kteří do krajské metropole na západě Čech přijíždějí za prací. Stejně tak ji ale využijete v okamžiku, kdy chcete v Plzni strávit několik dní dovolené, zajít si na koncerty a kulturní akce, kterých je zde opravdu požehnaně.

Obec Dýšina

Dýšina se nachází je pár kilometrů od samého centra Plzně. Do města se dostanete za 10 minut autem, jezdí sem i autobusy MHD, případně můžete využít i nedalekou zastávku vlaků.

Ubytovna Dýšina nabízí skutečně levné ubytování v Plzni, respektive v jejím okolí. Ceny se pohybují od 130 Kč do 200 Kč v závislosti na tom, jakou délku pobytu zvolíte a zda si vyberete 2 či 3-lůžkový pokoj. Pokoje jsou standardně vybaveny, interiéry ubytovny jsou čisté, panuje zde pořádek, o který se každý den starají uklízečky. Nemusíte se bát o své soukromí, objekt je oplocený a střežený.

Dýšina je ideální místem, odkud se můžete vydat nejen do centra Plzně či za prací (například do průmyslové zóny Borská pole, kde je celá řada podniků a výroben), ale také třeba na procházky do přírody, za sportovními akcemi apod. Ubytovna poskytne dobré zázemí pro zaměstnance a dělníky i turisty.