Vsaďte na pojištění majetku a odpovědnosti Bezpečný domov, budete žít ve větší jistotě!

Žít s vědomím, že v případě škody na majetku dostanete od pojišťovny vždy náležitou finanční kompenzaci v co možná nejkratším termínu, určitě není k zahození. A když k tomu přidáte široký rozsah krytí, který funguje jako ochrana v mnoha předvídatelných i neobvyklých událostech, není nad čím váhat. Seznamte se s pojistkou 2. generace, která se velice rychle dostala mezi TOP produkty v hodnocení na nezávislých finančních serverech.

pojišťovna ERGO

Jako efektní řešení pro většinu!

Novou generaci pojištění představila poměrně nedávno pojišťovna ERGO. Vytvořila ho i jako řešení, které jednou provždy zacelilo díru v pojišťovacím trhu. Až do příchodu nové generace si totiž chataři nemohli pojistit i věci movité, takže se museli spoléhat jen na klasické pojištění nemovitosti, což je nemohlo v žádném případě uspokojit.

Novinka – pojištění Bezpečný domov PLUS – funguje jako majetkové pojištění (vztahuje se na movité i nemovité věci) a je možné ho sjednat i pro rekreační objekty. Sjednává se také pro: nemovitost ve stavbě, vybavení kanceláře nebo ordinace, budovy s podnikatelskou činností do 1/2 obytné plochy či vedlejší budovy na jiném pozemku (např. garáže).

pojištění Bezpečný domov PLUS

Rychle a s příjemným bonusem

Nové pojištění domácnosti boduje rychlostí sjednání. Abyste si vyřídili novou efektnější pojistku, musíte znát jen velikost obytné plochy v m2. Smlouva se uzavírá online a zabere to jen několik minut vašeho času. Smlouva je platná od druhého dne a sjednává se na dobu neurčitou, abyste se každý rok nemuseli obtěžovat s novým podpisem.

pojištění domácnosti

Každý klient si sám volí frekvenci splatnosti pojistného (měsíčně, čtvrtletně, pololetně nebo ročně). Jako bonus navíc dostanete výhodné pojištění odpovědnosti. To vás kryje pokaždé, když neúmyslně způsobíte cizí osobě škodu na zdraví, na majetku nebo škodu finanční. Jak přesně funguje a proč se ho určitě vyplatí mít? Přečtěte si ještě tento článek.