Vyberte si přístřešek pro svou zahradu

Krásná zahrada je snem každého jejího majitele. Ukázkový trávník, kvetoucí záhonky i keříky plné chutných plodů jsou doložkou vaší pěstitelské píle. Avšak čím plochu vyzdobit, aby působila útulně a dala vám dostatek místa pro relax? Správně vybrané doplňky vám dopřejí nejen soukromí, ale mohou mít i řadu velice praktických funkcí.

párty stany

Romantické zahradní altánky se hodí do každého prostoru

Milujete letní dny, kdy nerušeně usednete s knihou na čerstvý vzduch a oddáváte se celkové regeneraci těla? Vaše chvilky však může znepříjemnit pár faktů. Na jedné straně neodbytné ostré sluníčko, na straně druhé pak nečekaná přeháňka. Zahradní altánky jsou ideálním stavením pro veškerá venkovní prostranství. Poskytnou přístřeší a ochrání vás před počasím i zvědavými sousedy. Altánky se v dřívějších dobách vyráběly především ze dřeva, nyní jsou však látkové varianty zcela běžnou formou, která je k dostání. Postačí vybrat vhodnou konstrukci, barvu a velikost dle typu zahrady a váš osobní koutek je náhle na světě. Velkou výhodou je možnost altánek na zimu uschovat do sklepa, čímž v zimním období nechátrá, a nemusíte jej proto každé jaro náročně natírat.

Oslava pod širým nebem se zahradním párty stanem

Letní počasí přímo vybízí ke stolování venku. Proto je zahrada ideálním místem i pro oslavy či jiné akce. Postačí prostřít stůl, připravit na grilu pár vybraných pochoutek a můžete začít. Co vás však v tuto chvíli nejlépe ochrání před nechtěným přívalem deště nebo letní bouřkou jsou zahradní párty stany. Jejich kapacita není nikterak omezena – od menšího stavení pro pár osob až po velké konstrukce, které pojmou mnohačetnou rodinu včetně stolů s občerstvením. Jak si správně takový párty stan vybrat? Jednoduše začněte od počtu osob, které chcete hostit, a také možnosti, jak stan poskládat. Tyčové stany jsou stálicí na trhu, ale jejich složení vám chvíli zabere. Naopak praktické nůžkové stany složíte doslova za pár minut. Zahradní párty stany můžete také pořídit s boční stěnou, která vás ochrání před větrem, a pokud si naopak chcete užít krásný večer, postačí zdi odejmout a kochat se výhledem.

Připravte se na léto, které bude plné veselí a vyberte si správný přístřešek pro svou zahradu, který jí doslova padne jako ulitý. Širokou nabídku všech provedení naleznete na e-shopu t-stany.cz.