Nový byt v Letňanech se vyplatí s garážovým stáním

rezidenceveselska.cz

rezidenceveselska.cz

Pořídit si nový byt je zásadním krokem. Proto byste měli zvážit nejen parametry a vybavení interiéru, případně pak celkovou koncepci domu, v němž se nachází. Myslete také na okolí stavby. Nikomu z vás se asi nechce bydlet v domě, kde v blízkosti panuje čilý velkoměstský ruch, vede kolem něj čtyřproudá silnice, případně okolí vypadá jako betonové monstrum.

V neposlední řadě je pak dobré se před nákupem bytu informovat, jak je to s možnostmi stání pro váš automobil. Zda je k dispozici garáž, nebo je to řešeno jiným způsobem.

Při nákupu bytu si zjistěte, jak je to s parkováním

Někteří prodejci nabízejí k bytu automaticky i možnost venkovního parkovacího stání před domem. Tato varianta však není zrovna ideální. Vždy je lepší, pokud máte možnost zaparkovat svůj vůz na krytém a uzavřeném místě, kde k němu nemají přístup cizí osoby.

Developeři už v mnoha případech na toto myslí při realizaci novostaveb. Proto jsou v jejich spodních podlažích vytvářena krytá parkovací stání. Někdy jsou přímo v ceně bytu, který si v domě zakoupíte, většinou je však potřeba počítat s investicí navíc.

Nejlepším řešením je parkování přímo v domě

Příkladem moderní novostavby, kde máte možnost zajistit si garážové stání přímo v jejím nitru, je Rezidence Veselská. Byt v Letňanech, kde je tento projekt aktuálně realizován, vás zde může vyjít už na necelý 1,5 milionu korun. Samozřejmě v závislosti na tom, jak je dispozičně řešen, případně v jakém patře domu se nachází. Vyšší cenu mají obvykle byty ve vyšších patrech.

Rezidence Veselská bude mít 2 podzemní parkovací podlaží

V této novostavbě, která je mimochodem budována ve velmi příjemném prostředí, se počítá s celkem 2 podzemními podlažími, která budou určena pro garážová stání. Díky tomu máte možnost si k nákupu bytu zařídit i dobré zázemí pro svůj automobil. Nebudete tak muset spoléhat na to, že vám na volném prostranství před domem někdo nezabere místo a vy pak budete muset parkovat třeba i kilometr od domova. Domů se z auta dostanete za pár minut.

Nový byt v Letňanech se rozhodně vyplatí pořídit si s garážovým stáním. Tedy samozřejmě tehdy, vlastníte-li motorové vozidlo.