Představujeme bytový projekt 4Blok

zdroj: 4blok.cz

zdroj: 4blok.cz

Sháníte bydlení poblíž centra Prahy? Představíme vám nový stavební projekt 4Blok, který nabízí dvacet bytů. O jakou lokalitu se jedná, z jaké nabídky můžete vybírat a co je největším lákadlem? O bližších specifikách týkajících se projektu se dočtete v následujícím článku.

Projekt 4Blok

V Praze v současné době probíhá projekt nazvaný 4Blok, tedy výstavba moderních a ekologických bytů. Název 4Blok odkazuje ke čtyřem jednopodlažním budovám, přičemž v každé z nich je dostupných pět bytů různě velkých obytných ploch. Součástí jsou garáže a rovněž společná zahrada, která je obklopená/uzavřená zmíněnými čtyřmi budovami, takže nabízí i jistou dávku soukromí.

Kde se nachází

Byty, které vznikají v rámci projektu 4Blok, se nachází poblíž centra hlavního města, sice v lokalitě Praha 10, konkrétněji v oblíbené čtvrti Vršovice poblíž Vinohrad. Residence jsou budovány v rámci stávajícího areálu Tesla Vršovice. Lokalita má několik zásadních výhod, mezi nimiž můžeme vyzdvihnout:

  • dobrá dopravní dostupnost (nejen do centra města, ale i do periferních oblastí Prahy)
  • probíhající rekonstrukce místní zeleně
  • kultivace dalších veřejných prostor a infrastruktury
  • dostupné služby – obchodní centrum Eden, banky, restaurace, sportoviště, školky, školy, …
Bytový projekt 4blok v Praze 10, zdroj: 4blok.cz

Bytový projekt 4blok v Praze 10, zdroj: 4blok.cz

Ekologičnost

Moderní technologie jsou rovněž nedílnou součástí projektu, jsou však ekologické, šetrné a úsporné. Jako praktickou ukázku můžeme uvést:

  • zavlažování společné zahrady dešťovou vodou ze zásobníků
  • podpora elektromobilů, je možné je pravidelně nabíjet v garážích domu
  • tepelná čerpadla jsou integrovaná do vzduchotechniky, to poté umožňuje mechanickou výměnu vzduchu v bytech

Pro koho jsou byty určeny

Projekt 4Blok nabízí pohodlné bydlení v novostavbě na Praze 10. Zaměřuje se především na mladé lidi, kteří chtějí bydlet za přijatelnou cenu v blízkosti centra hlavního města. Neznamená to však, že by zde nenašli to co potřebují i starší lidé. Byty jsou vhodnou volbou pro všechy, kteří touží po modernitě a komfortu spojeného s ekologičností v centru hlavního města Prahy.

Koupě bytů

Dokončení projektu je plánováno na rok 2017, ovšem už v současné době probíhá rezervace a následný prodej bytů. Vybírat můžete z nabídky 1+kk až 5+kk, přičemž plochy bytů jsou od 30 m3 do 80 m3. Ceny za koupi se tak pohybují od 2 200 000 Kč do 15 700 000 Kč. V aktuální době, ale prodejce nabízí na jednotlivé byty slevy, které jsou až ve výši několika set tisíc korun. Využijte tak možnosti rezervovat si byt ještě před dokončením a máte možnost ovlivnit jeho konečnou podobu.

Interiér dle vlastní volby

Co se týče interiérů bytů, v případě, že byste se rozhodli pro jeho koupi, můžete si vybrat dle svého nejen zařízení, ale například i typ i barevnost povrchů. Pro ukázku toho, jak by obývací pokoj či koupelna vypadala v růžové či zelené, si můžete vyzkoušet online na oficiálních webových stránkách projektu.

Nezaujal vás tento bytový projekt? Podívejte se na nabídku dalších developerských projektů v Praze a okolí.