Světelné řetězy pro všechny Vaše stromečky

kokiskashop.cz

kokiskashop.cz

Vánoce se pomalu blíží, kdy je ten správný čas nachystat venkovní vánoční osvětlení? V dnešním článku se také dozvíte, jaké jsou nejnovější trendy v této oblasti. Připravte se s dostatečným předstihem!

Moderní vánoční světelné řetězy

Dávno pryč jsou doby, kdy si lidé na Vánoce zdobili své příbytky a vánoční stromečky pouze šiškami, oříšky, jablky a jinými přírodninami nebo v lepším případě slaměnými či vyřezávanými dřevěnými ozdobami. Přestože mnozí z nás stále dávají přednost rustikální vánoční výzdobě v podobě ozdob z přírodních materiálů, vánoční světelné dekorace dnes nechybí v žádné domácnosti.

Rozšiřitelné systémy světelných řetězů DiLED

V našem e-shopu naleznete pestrou nabídku světelných LED řetězů různých délek a s různým počtem LED diod. Absolutním hitem jsou rozšiřitelné systémy světelných řetězů, závěsů a sítí DiLED, které lze skládat do sebe a vytvořit tak vánoční světelnou dekoraci pro libovolné prostory nebo budovy. Z naší nabídky si můžete vybrat např. profesionální 3,5 m dlouhý rozšiřitelný světelný déšť LED XMAS se 180 diodami. Na dodané trafo (30 V 60 VA) lze tento světelný řetěz rozšířit až na 2000 diod. A to už je pořádná porce vánočního světla, co říkáte?

Venkovní osvětlení, zdroj: kokiskashop.cz

Venkovní osvětlení, zdroj: kokiskashop.cz

Bezpečnost především

Ať už vybíráte světelné řetězy pro vnitřní nebo venkovní použití, dejte přednost nákupu u prověřených dodavatelů. Obloukem se vyhněte pouličním prodejcům ale i kamenným obchodům nabízejícím nekvalitní vánoční LED řetězy na Vánoce. Riziko je totiž příliš vysoké – u levných světelných řetězů hrozí nejen nebezpečí požáru, ale i úrazu elektrickým proudem.

Investujte do kvalitních světelných LED řetězů

Počáteční investice do kvalitního vánočního osvětlení v podobě LED světelných řetězů je vysoká jen zdánlivě. Již v příštím roce se Vám díky své dlouhé životnosti a extrémně nízkým provozním nákladům vynaložené finanční prostředky vrátí a Vy tak budete mít více peněz na dárky pro své blízké.

Osvětlení okolí rodinného domu, zdroj: kokiskashop.cz

Osvětlení okolí rodinného domu, zdroj: kokiskashop.cz

Kdy je vhodné poprvé zapnout vánoční osvětlení?

Běžné domácnosti většinou začínají s první adventní nedělí, která letos vychází na 29.11.2015 a pokračují až do svátku Tří králů 6 ledna. Jedná se tak téměř o 6 týdenní období, takže se vyplatí investovat do kvalitního osvětlení s nižší spotřebou.

1 comment for “Světelné řetězy pro všechny Vaše stromečky

  1. Martin
    4.11.2015 at 16:38

    Dobrý den, mě se docela líbí osvětlení led. Potřeboval bych vědět, jesli je taky dobrý. Děkuji

Comments are closed.