Kanceláře k pronájmu v Praze

regus.cz

regus.cz

Vybírat nábytek a nejrůznější kancelářské vybavení, starat se o účty za elektřinu nebo třeba ladit  interiér tak, aby byl co nejvíce reprezentativní, je škoda času a nákladů. Ale jedná se přece o prostory, kam přivedete zákazníky. A na ně chcete udělat co nejlepší dojem. Zázemí by k tomu mělo přispět. Můžete mít k dispozici odpovídající prostory přesně tehdy, když je vaše podnikání potřebuje a přitom neutrácet zbytečné částky.

Chcete flexibilní pracovní prostředí?

Pronájem kanceláře Praha nabízí nadnárodní společnost Regus, která na českém trhu působí již přes patnáct let. Stále rozvíjí své obchodní aktivity, aby zákazníkům byla svými službami někde poblíž. Atraktivní kanceláře k pronájmu Praha 4 poskytuje budova Empiria, jedna ze čtyř pražských lokalit, ve kterých se nacházejí obchodní centra společnosti Regus.

Kanceláře v Praze 4, zdroj: regus.com

Kanceláře v Praze 4 v budově Empiria, zdroj: regus.com

Regus může díky různým balíčkům nabídnout řešení pro každou situaci. Poskytuje služby firmám nebo drobným podnikatelům pro chod kanceláře bez ohledu na jejich velikost a význam. Stačí si vybrat odpovídající variantu. Ať je to soukromá či sdílená kancelář nebo velkoprostorová kancelář, zasedací místnost nebo videokonferenční salónek.

Můžete okamžitě začít pracovat

Získáte podporu pro uskutečňování ideí. Expandování do zajímavých lokalit již nebude jen představou, ale realitou, kterou můžete realizovat z jednoho dne na druhý. Bez zbytečných nákladů vytvoříte pomocí služby virtuální kancelář obchodní sídlo a rozjedete své aktivity. Kdekoliv na světě, v jedné z 1200 lokalit v 95 zemích a 550 městech. Protože všechna obchodní centra mají stejnou úroveň, budete se vždy ve známém prostředí cítit příjemně.

Vaše kancelář se může změnit podle vývoje podnikání. Růst firmy nebo naopak snižování stavů pracovníků, přesun kanceláře do jiné lokality. Platíte pouze za skutečně potřebné služby a bez složitého vyúčtování.

Kontaktujte společnost Regus prostřednictvím webových stránek nebo na telefonním čísle (+420) 222 191 100 a nechte si ukázat kanceláře v Praze.