Rezidence Korunní nabízí luxusní byty v Praze na Vinohradech

rezidencekorunni.com

rezidencekorunni.com

Rezidence Korunní tvoří nový bytový komplex v Praze na Vinohradech. Oproti ostatním druhům zástavby a bytových komplexům se v mnoha ohledech odlišuje. Rezidence Korunní totiž nabízí opravdu luxusní bydlení i pro ty nejnáročnější uživatele. Jedná se o bydlení s řadou výhod, které jistě oceníte.

Prodej bytů v Praze v tomto realitním projektu byl právě zahájen. Jaké výhody vás v Rezidenci Korunní čekají?

  1. skvěle zvolená lokalita s rodokmenem královských Vinohrad
  2. bydlení v centru města se zachováním soukromí
  3. nadstandardně vybavené bytové jednotky
  4. moderní vzhled stavby, který přesně zapadá do konceptů okolí
  5. občanská vybavenost lokality
  6. 3 rozdílné části projektu – Boulevard, Villa či Industrial
  7. zachování přírody v blízkém okolí projektu

3 rozdílné stavby, spojené v jednom unikátním projektu!

Projekt Rezidence Korunní je opravdu výjimečný v mnoha ohledech. Některé projekty samozřejmě také tvoří více bytových domů. Ty jsou ale většinou postaveny a vybaveny ve velmi podobném stylu a všechny mají podobné řešení interiéru. Projekt Rezidence Korunní tvoří 3 bytové domy – Boulevard, Villa a Industrial. Každý z těchto tří projektů nabízí originální a rozdílný druh bydlení. Vše samozřejmě při zachování vysokého standardu. Rezidence Korunní tedy není vhodná pouze pro jednu skupinu rezidentů, ale doslova pro každého.

Luxusní bydlení Praha - Vinohrady, zdroj: rezidencekorunni.com

Luxusní bydlení Praha – Vinohrady, zdroj: rezidencekorunni.com

Co může nabídnout část komplexu Boulevard?

Bytový dům Boulevard tvoří prostorná budova o osmi patrech. Tato budova je situována v severní části komplexu Rezidence Korunní. Každý z bytů v tomto domě disponuje prostornými místnostmi s vysoce kvalitním moderním vybavením. Díky umístění na severní části komplexu tvoří výhled na části Prahy od Strašnic až na Pankrác. Bytové jednotky mají nejen prostorné interiéry, ale také prostorné balkóny. Veškeré vnitřní prostory jsou řešeny pro maximální pohodlí a efektivitu pro budoucí rezidenty.

Luxusní bydlení Praha - Vinohrady, zdroj: rezidencekorunni.com

Luxusní bydlení Praha – Vinohrady, zdroj: rezidencekorunni.com

Co může nabídnout část komplexu Villa?

Bytový dům s názvem Villa se nachází na východní a částečně jižní části komplexu Rezidence Korunní. Přináší přenesení tradice klasických vinohradských činžáků, společně s moderním bydlením. Opět byl zachován velmi vysoký standard vybavení a tyto nové byty v projektu Villa jsou tedy právem považovány za luxusní byty v Praze. Jedná se o pravé bydlení pro náročné rezidenty, kteří si potrpí nejen na luxusu v oblasti vybavení, ale také na moderním a originálním vzhledu stavby. Novostavba Villa má totiž proměnlivou výšku, která se postupně svažuje na Hradešínskou a Říčanskou ulici. Nejnižší bod novostavby plynule navazuje na výšku okolní zástavby. Je tedy zachováno původní kouzlo vinohradské zástavby.

Luxusní bydlení Praha - Vinohrady, zdroj: rezidencekorunni.com

Luxusní bydlení Praha – Vinohrady, zdroj: rezidencekorunni.com

Co může nabídnout část komplexu Industrial?

Na novostavbu Industrial logicky zbývá místo na západní části komplexu, kde celý komplex také stylově uzavírá. Možná by vás mohl poněkud zmást jeho název, pod kterým si možná představujete bydlení ve starých halách nebo továrnách. Nemusíte se ale bát. I zde se jedná o velmi luxusní bydlení, splňující požadavky nejnáročnějších klientů. Z názvu projektu ale můžeme přeci jen odvodit, v jakém stylu bude vybavení jednotlivých bytových jednotek tohoto projektu. Velký důraz v interiéru byl kladen zejména na technické detaily, které tento projekt odlišují od ostatních. V interiéru dominuje kov v kombinaci s dalšími ušlechtilými materiály.