Bydlení v Praze získává zcela jiný rozměr

Byty na prodej v Praze 3

Praha vždycky lákala značnou část obyvatel České republiky do svých spárů. Zejména mladí lidé s ní často pojili své cesty, protože jednoduše chtěli trávit čas tam, kde se neustále něco děje. Společenský a kulturní život v Praze se nedá s ostatními kouty naší země vůbec srovnat. Ale i přítomnost neustálého ruchu procházejících turistů a vozidel na silnicích se může člověku postupem času začít zajídat. Ústup těchto potřeb pocítíte zejména ve chvíli, kdy začnete plánovat rodinu.

V tom momentě se zřejmě vaše škála hodnot začne zásadně měnit. Vysedávání po barech a navštěvování společenských akcí už vás nebude lákat v takové míře jako dříve a daleko více zatoužíte po klidném a nikým nerušeném prostředí. Pokud si ovšem myslíte, že takových cílů se vám v naší metropoli nepodaří dosáhnout, jste na omylu.

Klid a příroda uvnitř hlavního města

V posledních letech dochází k masivním výstavbám rezidentního bydlení a bytových komplexů v rámci prakticky celé Prahy. Jejich hlavními bonusy je přítomnost tolik potřebné přírody, která přináší obyvatelům možnost absolvovat se svými ratolestmi dlouhé procházky, při nichž se nebudete muset neustále ohlížet po projíždějících autech. Nové byty v Praze na Žižkově jsou toho jasným důkazem. V rámci projektu Byty Na Vackově vzniká v poklidné pražské části Horní Žižkov rovnou pět bytových komplexů, jenž dohromady pojmou 347 rodin (případně jednotlivců).

Nové byty v Praze na Žižkově

V této lokalitě je plánováno mnoho zásadních změn, díky kterým bude vybudováno moderní centrum doplněné obchodní čtvrtí. Byty Na Vackově jsou součástí těchto smělých plánů. Kompletní dostavba je plánována na rok 2021, ale již dnes se byty a ateliéry s dispozicemi 1+kk až 5+kk těší obrovskému zájmu široké populace.

Čím vším dokáže lokalita oslovit tolik lidí?

Zájem o projekt Byty Na Vackově pramení nejen z klidu a přírody, která je přítomná všude kolem. Byty na prodej v Praze 3 poskytují budoucím obyvatelům veškerou občanskou vybavenost, která je pro běžný život skutečně potřebná. V blízkosti se nacházejí:

  • restaurace
  • školy
  • školky
  • zastávky MHD
  • kulturní památky
  • rozsáhlé sportovní areály
  • kino a mnohé další

Byty Na Vackově

Pokud je pro vás stěžejní bydlení v klidu a míru, kde ale máte zároveň možnost kdykoli opět zamířit do víru velkoměsta, jsou pro vás Byty Na Vackově tou nejlepší volbou. Praha se neustále posouvá a v oblasti služeb pro své občany to platí dvojnásobně.