Bytový projekt Britská čtvrť pokračuje 6. etapou

britska-ctvrt.cz

britska-ctvrt.cz

V celém území našeho hlavního města nenajdete mnoho tak úspěšných developerských projektů, jako je právě Britská čtvrť, která se nachází na Praze 5. První fáze projektu byla zahájena již na jaře roku 2008. O bydlení v této lokalitě je mezi rezidenty stále zvýšený zájem. Právě proto výstavba pokračuje další, zatím šestou etapou. Co přinese etapa Britská čtvrť 6?

Britská čtvrť už je vlastně malé město

Základním cílem developerského projektu bylo vytvoření zajímavého projektu v nově vznikající městské části Západní Město na Praze 5 – Stodůlkách. Toto očekávání bylo naplněno dokonale. První tři etapy výstavby byly u rezidentů natolik oblíbené, že všechny bytové jednotky v prvních třech fázích výstavby jsou již beznadějně vyprodány. V současnosti jsou v nabídce stále etapy Britská čtvrť IV a nově také bytové jednotky v etapě Britská čtvrť VI. V etapě výstavby Britská čtvrť V jsou zákazníkům nabízeny nové družstevní bytové jednotky.

Přednosti a výhody projektu Britská čtvrť zůstávají stejné ve všech fázích výstavby

Z architektonického hlediska jsou bytové domy v projektu přesně takové, jaké si žádá moderní architektura. Stavby jsou příjemné a zajímavé na pohled. Pro jejich výstavbu byly využity pouze vysoce kvalitní materiály. Uvnitř bytových domů jsou velmi pestře a originálně uspořádány bytové jednotky velkých i menších dispozic.

Při návrhu dispozičního řešení bytových jednotek byl kladen důraz na pohodlí a bezpečnost rezidentů. Všechny byty v britské čtvrti splňují vyšší standardy vybavení. Všechny stavby jsou vybaveny moderními výtahy a bezbariérovým přístupem. Britská čtvrť je bydlení opravdu pro každého.

zdroj: britska-ctvrt.cz

zdroj: britska-ctvrt.cz

Lokalita je ideální

Všechny etapy projektu Britská čtvrť v Praze spojují bydlení v klidné lokalitě s velkým množstvím zeleně a vynikající dostupností do centra města. Přímo na náměstí nového Západního Města je stanice Metra B nebo autobusové zastávky. Kamkoliv se vydáte budete mít nablízku krásné zelené plochy s parky na odpočinutí, vodní plochy a klidnou přírodu.

Na druhou stranu celá lokalita disponuje vynikající občanskou vybaveností. Přímo na dosah ruky máte restaurace, supermarkety, bankomaty, lékárny, obvodní lékaře a samozřejmě prodejny. Pokud by vám to bylo málo, můžete se vydat do některého z nedalekých obchodních center. Milovníci aktivního sportu jistě ocení blízkost sportovních zařízení a hal pro různé druhy sportu.

Finep vytvořil opravdu vynikající projekt

Na vzniku takto významného projektu, který vlastně sám vytváří podstatnou část Západního Města, má zásluhy developerská společnost Finep. Ta se řadí mezi největší a nejdéle působící developerské společnosti se specializací na výstavbu v Praze.

Finep má na svém kontě již desítky úspěšně realizovaných projektů. Mnohdy i v několika fázích výstavby. Právě díky velkému množství zkušeností dokázala společnost Finep vytvořit tak unikátní projekt, jakým Britská čtvrť v současnosti bezpochyby je.

Výhody projektu popsané v bodech

  • Ideální dopravní dostupnost (autem i MHD)
  • Velké množství zelených ploch a odpočinkových zón
  • Bydlení v moderní části města
  • Skvělá občanská vybavenost přímo v místě bydliště
  • Moderně řešené stavby i dispozice bytů
  • Nadstandardní vybavení bytových jednotek
  • Bezbariérové přístupy
  • Nadstandardní záruka

2 comments for “Bytový projekt Britská čtvrť pokračuje 6. etapou

  1. lenka
    24.4.2014 at 07:29

    Musím jen potvrdit, lokalita i byty sjou opravdu super, o bydlení uvažujeme, jen čekáme, jestli nebudou lepšpí ceny:-)

  2. zdenos
    1.5.2014 at 13:37

    vypadá to super, jen by mě zajímalo, jak se tu opravdu bydlí:-) jestli to není jen lákadlo

Comments are closed.