Kupujete domek? Nezapomeňte na vybavení zahrady

Zařídit si nový dům – to jistě není otázka pouhých dní. Ale až budete v interiéru mít vše hotové, nezapomeňte svoji pozornost zaměřit na zahradu a pořádně si ji na léto vybavit.

Už jste zkolaudovali nový dům? A co takhle konečně zkolaudovat také zahradu? Uspořádejte pořádnou grilovací párty a pozvěte všechny známé!

Zahradní sety využijete po celý týden

Pro odpočinkové posezení na zahradě poslouží sety zahradního nábytku. Sladěná sada stolu a židlí či křesel udělá radost vám i celé vaší rodině. V neděli jej můžete využít pro venkovní rodinný oběd a v pátek večer můžete uspořádat velkou grilovačku pro sousedy i kamarády.

A během pracovního týdne? Vaše děti si při pěkném počasí mohou venku dělat domácí úkoly nebo hrát stolní hry a vy sami jistě nepohrdnete sluněním se na sluníčku. Vezměte si oblíbenou knížku a vychutnejte si pěkné počasí. Vždyť za chvíli může zase pršet.

Zahradní nábytek jednotlivě i v sadě

Zahradní sety nesmějí chybět na žádné zahradě. A nezáleží na tom, zda máte domek uprostřed města, na vesnici nebo si chcete zahradní nábytek pořídit na chatu.

Výhodou zahradního nábytku je jeho odolnost proti nepříznivému počasí. Vybrat si můžete celou sladěnou sadu nebo si projít katalogy nabízející zahradní stoly a křesla a nakoupit si přesně takové kousky, které potřebujete a které vám padnou do oka. Máte-li větší rodinu, přijdou vám vhod zahradní rozkládací stoly.

Vybírat můžete z velkého množství materiálů. Oblíbené jsou především plastové zahradní stoly, které vynikají vysokou odolností i při dešti a snadnou údržbou. Pro milovníky klasiky se prodává dřevěný zahradní nábytek a ti, kteří upřednostňují luxus, ocení ratanové zahradní sety.