Kvalitní kancelářský nábytek neztrácí svůj šmrnc

kancelářská židle

Vzhledem k tomu, že ve svém zaměstnání trávíme většinou mnoho času, chceme se tu logicky cítit co nejlépe. A pokud tu přijímáme obchodní partnery nebo zákazníky, musí to být také místnost dostatečně reprezentativní. Je tedy nutné skloubit naše pohodlí, příjemný dojem příchozích a účelnost tak, aby vznikl z naší kanceláře dokonale vyvážený celek. 

Jednou z nezbytností je kancelářská židle, na které budete trávit mnoho hodin. Proto musí být dodatečně pohodlná, ale také musí být dobrou oporou pro vaše záda. Jestliže chcete mít naprostou jistotu, že právě vaše záda nebudou po několikahodinovém sezení trpět, pak je ideálním řešením židle s polštářky v bederní oblasti a pod hlavou. Mohou se jednoduše odstranit a opět nainstalovat. 

Myslete i na své hosty a obchodní partnery 

Ostatní kancelářský nábytek by měl jako celek vytvářet příjemné pracovní prostředí. Tudíž – zapomeňte na zařizování kanceláře systémem „až budu potřebovat další úložný prostor, přikoupím nějakou skřínku“. Výsledkem takového doplňování inventáře by byl dokonalý chaos a nesoulad. 

  • Nezapomeňte, že vaše kancelář je pro vaše návštěvy vizitkou. 
  • Budou-li se u vás cítit příjemně, pak to jistě poznáte i na výsledku jednání. 

Dobrým nápadem je, pokud vytvoříte pro vaše hosty koutek, ve kterém bude konferenční stolek a pohodlné židle. 

  • Dobrou volbou jsou například takzvaná klubová křesla. 
  • Svým dokonale elegantním vzhledem dotvoří útulnou a přátelskou atmosféru. 

Trocha zeleně v kanceláři rozhodně neuškodí 

Dalším prvkem, na který se hodně zapomíná, je květinový stolek nebo celá květinová stěna. Ve chvíli, kdy svou kancelář doplníte zelenou přírodou, odstraníte strohost a chlad. Celá místnost krásně zjemní. 

Pokud nemáte dostatek prostoru na tento prvek, pak vám mohou pro aranžování rostlin posloužit i kancelářské skříňky a regály.