Realitní projekt roku 2012 vyhrál Čakovický park

cakovickypark.cz

cakovickypark.cz

Realitní projekt roku je největší realitní soutěží v České republice. Mohou se do ní zapojit rezidenční projekty bytových i rodinných domů realizované na území naší republiky. Ve druhém ročníku této prestižní soutěže obhájil své prvenství z předchozího roku opět projekt Čakovický park vyrůstající v Praze 9. Podívejte se, co vám může nabídnout.

O soutěži

Výsledky soutěže Realitní projekt roku 2012 se vyhlašovaly v rámci Realitního kongresu v listopadu 2012. Do soutěže se mohly přihlásit developerské rezidenční projekty z celé České republiky. Nominace je dále podmíněna tím, že je projekt již dokončen nebo se nachází alespoň v realizační fázi a v roce 2012 byla v prodeji minimálně jedna bytová jednotka.

V roce 2012 bylo do soutěže nominováno 101 projektů, které byly hodnoceny ze třech nezávislých pohledů. Projekty hodnotili renomovaní architekti, odborná porota složená ze zástupců významných realitních kanceláří a své názory mohla vyjádřit i široká veřejnost formou hlasování na internetových realitních portálech.

zdroj: cakovickypark.cz

zdroj: cakovickypark.cz

Tato soutěž si klade za cíl ocenit ty nejkvalitnější bytové projekty a pomoci tak zájemcům o koupi nemovitosti lépe se orientovat na realitním trhu. Mezi nejsledovanější kritéria hodnocení patří lokalita, cena a prodejnost bytu, standardy vybavení, kvalita architektonického zpracování i zdařilost začlenění objektu do stávající zástavby.

V kategorii ocenění veřejnosti získal projekt Čakovický park II společnosti M&K Development první místo mezi všemi 101 projekty z celé České republiky. Potvrdil tak vítězství z loňského roku, kdy se na prvním místě v oblibě veřejnosti umístila první fáze tohoto projektu nových bytů v Praze.

Co Čakovický park nabízí oproti jiným projektům?

Čakovický park je velmi přitažlivý především pro své skvělé umístění v bezprostřední blízkosti čakovického zámeckého parku. Jedná se o klidnou lokalitu obklopenou zelení s dobrou dopravní dostupností, což je dnes nejdůležitější parametr při výběru bydlení v Praze. Je zaměřen především na rodinné bydlení a právě blízkost zeleně rodiny s dětmi vítají. Stejně tak je ceněn pro velmi důmyslně a prakticky navržený půdorys jednotlivých bytů i zajímavý a kvalitní design interiéru.

V bytovém komplexu vznikne přes 270 bytů od 1+kk až po prostorné a velmi elegantně řešené byty o rozloze až 120 m².

V nabídce i luxusní bydlení

V nabídce najdete i řadu luxusních bytů nabízejících pohodlné bydlení srovnatelné s životem v rodinném domě. Do této kategorie patří například mezonetový byt 4+1 nacházející se v bytovém domě Mateřídouška. Hned za hlavním vchodem bytu se nalézá praktická komora přístupná z předsíně.

zdroj: cakovickypark.cz

zdroj: cakovickypark.cz

Následuje místnost s WC a umyvadlem. Zbytek spodního patra zabírá prostorný obývací pokoj s mírně odděleným, přesto ne zcela izolovaným kuchyňským a jídelním koutem. Z této hlavní obytné prostory je přístup na terasu o rozloze cca 60 m².

V předsíni pak najdete schodiště vedoucí do dalšího patra, kde se nachází dvě koupelny a tři ložnice. Dvě ložnice sdílejí jeden větší balkon, ke třetí ložnici náleží menší samostatný balkonek. Svou pozicí v nejvyšším patře budovy bez dalších sousedů na patře nabízí tento byt dostatek soukromí, což znásobuje atraktivitu celého bytu.