Úvěr od Lišky připadá na každou desátou domácnost

Současná situace na trhu s nemovitostmi je velmi výhodná především pro zákazníky, kteří mají zájem koupit nemovitost za výhodných podmínek. Předpokladem pro využití těchto ideálních podmínek pro nákup nemovitosti je dostatečné množství finančních prostředků. Kde je můžete získat?

Málokdo má k dispozici tolik finančních prostředků, a proto jednou z možností jak relativně rychle a bez zbytečných průtahů získat finance na vlastní bydlení, může být stavební spoření. Každá stavební spořitelna má mírně odlišné podmínky, ale všeobecně se limit výše úvěru pohybuje kolem 500 000Kč (bez ručení).

Úvěr ze stavebního spoření má řadu výhod

První výhodou jsou konstantní úrokové sazby garantované po celou dobu splácení úvěru, které lze u některých typů dlouhodobých úvěrů dosáhnout. Klient tak při podpisu úvěrové smlouvy zná úrokové sazby a tím i výši splátek dopředu na celou dobu splácení úvěru. Ve prospěch tohoto typu úvěru hraje roli i možnost mimořádných splátek. Máte tak možnost „rychlejšího“ splácení úvěru libovolnými mimořádnými i pravidelnými splátkami.

Mezi neoblíbenější na českém trhu patří úvěr od Lišky

O oblíbenosti stavebního spoření od ČMSS svědčí fakt, že podle statistik je úvěr od Lišky výrazně zastoupen v českých domácnostech. Každá desátá domácnost v České Republice totiž má uzavřený úvěr o stavebním spoření a Lišku zná 94% obyvatel ČR. Navíc řada rodičů a prarodičů považuje Lišku za nejlepší spoření pro děti a spoří i jim.

Přestože je Liška tak oblíbená v oblasti stavebního spoření, je její portfolio v oblasti úvěrů mnohem širší. Svým klientům nabízí především vynikající alternativu k hypotečním úvěrům v podobě dlouhodobých úvěrů při financování stavby domu. Takový úvěr od stavební spořitelny lze využít jak pro investice do stavby nového domu, tak ke koupi nemovitosti.

V případě, kdy si klient neví rady se správným nastavením parametrů úvěru nebo stavebního spoření, může bez váhání kontaktovat finanční poradce, kterých má Liška k dispozici na všech pobočkách až 2700.