Virtuální kancelář a její výhody

shutterstock.com

shutterstock.com

Chtěli byste získat atraktivní obchodní adresu a neutrácet za ni velké sumy? Neplatit za drahou kancelář, když ji ve skutečnosti ani nepotřebujete? Chcete vytvořit dojem profesionální firmy, přestože třeba se svým podnikáním teprve začínáte? Potřebujete někoho zodpovědného a zkušeného na vyřizování telefonních hovorů a pošty?

Pakliže jste alespoň na jednu otázku odpověděli kladně, může být pro vás řešením takzvaná virtual office neboli virtuální kancelář. Tato moderní služba získává v poslední době stále větší oblíbenost pro svou efektivitu. Za pomoci odborníků v oboru však můžete získat daleko více. A mezinárodní společnost Regus s dvacetiletými zkušenostmi z oboru a 1200 lokalitami v 550 městech a 95 zemích profesionálem skutečně je.

Můžete využít virtuální kancelář v Praze, v místě kde to tepe obchodním životem, nebo v dalších dvou městech České republiky, v Brně a nejnověji v Ostravě.

Získáte prestižní adresu za cenově dostupné kancelářské řešení. Pracujte tak, jak potřebujete a kdy potřebujete. Můžete si nechat vaším jménem vyřizovat telefonní hovory a korespondenci, případně se vám otevře prostřednictvím dvou balíčků bohatší rozsah služeb.

S Virtuální kanceláří získáte image vážené obchodní firmy za zlomek nákladů na tradiční kancelář a nepropásnete žádnou obchodní příležitost.

Získáte

  • Prestižní obchodní adresa
  • Místní telefonní číslo
  • Recepční, která vyřídí vaše telefony i poštu v několika jazycích
  • Přístup k 1 500 obchodním salónkům
  • v rámci členství v programu Businessworld Gold ZDARMA

Businessworld je program pro práci na cestách se čtyřmi úrovněmi členství. Poskytne vám na požádání obchodní prostředí kdekoli a kdykoli jej budete potřebovat. S Virtuální kanceláří Plus dostáváte navíc možnost využít pět dní v měsíci soukromou kancelář v obchodním centru Regus dle vaší volby.

Na nové trhy profesionálně

V případě, že hodláte expandovat na nové trhy, je virtuální kancelář ekonomicky výhodným řešením. Není třeba, abyste investovali do nájmu zahraniční kanceláře. Využijte zkušeností firmy Regus a snadným způsobem si pořiďte dobře fungující pobočku v některé z hlavních lokalit přes noc.

Když potřebujete na zákazníka vyvolat příznivý dojem při osobním setkání, je třeba zvolit správný prostor. Ten napomůže obrazu, který si o vás klient vytvoří. Firma Regus má k dispozici po celém světě více než 4000 zasedacích místností s odpovídajícím technickým vybavením. Výhodou je i možnost změnit uspořádání místností s ohledem na povahu schůzky.

Kontaktujte obchodní poradce na čísle (+420) 222 191 100 a získejte nejlepší smlouvy a nabídky týkající se virtuálních kanceláří společnosti, případně vyplňte rychlou poptávku a pracovníci firmy se vám ozvou.