Nízkoenergetické rodinné domy v Drahelčicích

zdroj: rdslunecna.cz

rdslunecna.cz

Náklady na bydlení rostou. Každý rok dochází ke zdražování plynu, uhlí, elektřiny i vody. Tento trend je sice pozvolný, ovšem významně se odráží v rozpočtu mnoha domácností. Právě z toho důvodu je nutné nad formou bydlení přemýšlet. Jestliže chcete náklady na bydlení snížit, měli byste uvažovat o nízkoenergetickém bydlení.

Právě tento druh bydlení totiž přináší zajímavé řešení a úsporu. Inspirací pro vás může být nový projekt nízkoenergetických domů, který vznikl v Drahelčicích u Prahy. Známá lokalita domů Rudná u Prahy se nachází v těsné blízkosti.

Nízkoenergetické bydlení v Drahelčicích přináší značnou úsporu

Projekt Nízkoenergetické rodinné domy v Drahelčicích je dílem developerské společnosti BEMETT a.s. a v jeho rámci je k dispozici zcela nové bydlení, které splňuje ty nejnáročnější nízkoenergetické podmínky. Nové domy v Drahelčicích mají nadstandardní zateplovací systém, na střechách jsou umístěny solární kolektory, které slouží k ohřevu teplé užitkové vody a komfort bydlení zvyšuje i elektro kotel s účinností až 99 %. Díky tomuto vybavení mohu domy nabídnout úsporné bydlení a úsporu nákladů až 30 % oproti běžné nezateplené stavbě.

Tip: Hledáte luxusnější bydlení v rodinných domech? Podívejte se na bytový projekt Vily Diamantica postavený z materiálů nejvyšší kvality.

Domy mají moderně řešené dispozice  4+kk a výměra obytné plochy je 104 m2. Domy mají přízemí, kde se nachází kuchyňský kout, obývací pokoj a koupelna s WC. V patře jsou potom tři pokoje a druhá koupelna. Díky tomu jsou ideálním prostorem pro žití i větších rodin s dětmi. Ke každému domu navíc patří i pozemek o velikosti 161 až 335 m2.

Prostorná zahrada, zdroj: rdslunecna.cz

Prostorná zahrada, zdroj: rdslunecna.cz

Komfortní bydlení v přírodě, přesto ve spojení s hlavním městem

Drahelčické domy zaujmou i lokalitou, ve které se nacházejí. Výhodou je i veškerá občanská vybavenost. V blízkosti je mateřská a základní škola, pošta, obchody, restaurace i úřad, takže ke spokojenému životu zde nic nechybí. Kromě toho je z Drahelčic skvělá dopravní dostupnost do Prahy. Využít se dají pravidelné linky MHD – těmi se dá pohodlně dostat na stanici metra metra B „Zličín“.

Nemáte dostatek peněz na rodinný dům? Podívejte se na nový byt v Praze již od 1,3 milionu.

V blízkosti se nachází také nájezd na dálnici D5, takže i cesta autem do Prahy zabere jen několik málo minut. Nízkoenergetické bydlení v Drahelčicích je chytrým řešením, jak získat moderní domov, užít si krásu přírody a přesto být ve spojení s hlavním městem…

zdroj: rdslunecna.cz

zdroj: rdslunecna.cz

2 comments for “Nízkoenergetické rodinné domy v Drahelčicích

  1. Petr Polrajch
    13.6.2013 at 00:17

    Mě se líbí hlavně byty z lokality Praha 6, jsou luxusní a na dobrém místě

Comments are closed.