Soutěžní realitní projekt roku 2012 vyhrála suverénně Aura Statenice

libertybuilding.cz

„Proč neocenit ty nejlepší v developerské oblasti?“ položili si otázku tvůrci Realitního projektu roku už v loňském roce. Letos se zeptali znovu. A společně s dalšími oceňovali. Podívejte se, který projekt se stal vítězem v jednotlivých kategoriích. Třeba jeden z nich se stane vašim budoucím bydlením.

Realitní projekt roku

Realitní projekt roku 2012 je druhý ročník soutěže nejlepších českých developerských projektů na území několika regionů, do nichž byla rozdělena celá Česká republika. Záměrem bylo dostat na světlo reflektorů kvalitní developerské projekty rodinných nebo bytových domů.

Jaké byly kategorie?

Hlasovalo se ve třech kategoriích, udílela se cena odborné poroty, cena architektů a cena veřejnosti. Hlasovalo se souhrnně za celou Českou republiku a pak také byly dílčí kategorie pro jednotlivé kraje a Praha byla rozdělena na 10 územních celků. Právě nových bytů v Praze vzniká větší množství, než ve zbývajících částech republiky dohromady!

Oceňované kategorie, zdroj: projektroku.cz

Odborná porota a rozhodnutí architektů

Cenu odborné poroty si odnesla Aura Statenice společnosti Manghi Czech Republic. Projekt byl ale oceněn i architekty, takže se bez okolků stal absolutním vítězem.

Moderní i venkovský styl bydlení ve Statenicích nedaleko Prahy zkrátka zabodoval. Zájemci si mohou vybrat, zda chtějí bydlet v bytovém domě či vile, bydlením to ale nekončí. K dispozici je zde osmnáctijamkové golfové hřiště, tenisové kurty, mezinárodní škola a školka, kulturní zařízení, obchody, kavárny, restaurace a mnoho dalšího.

Cena veřejnosti

Cena veřejnosti připadla II. fázi budování Čakovického parku, převzala ji tedy společnost M&K Development, a.s. Projekt se nachází v Praze-Čakovicích, kde je velice dobrá dopravní obslužnost a nablízku je vše potřebné – školy, lékaři, úřady, obchody či příroda.

Praha byla rozdělena na jednotlivé části

Praha byla kvůli své rozlehlosti rozdělena na několik částí, z nichž velice zaujal projekt za Prahu 4 – Liberty Building. Bydlení v Nuslích lze totiž díky tomuto projektu spojit také s pracovním životem – v jednom míste může zájemce mít byt i kancelář, popř. ateliér. Tento moderní projekt vznikl jak rekonstrukcí staré továrny, tak novostavbou. Již nyní si můžete vybrat z nabídky bytů na prodej v Praze od společnosti Geosan Development, která za tímto projektem stojí.

Oceněný projekt na Praze 4, zdroj: libertybuilding.cz

Liberty Building láká k bydlení jednotlivce i rodiny s dětmi, protože nabízí byty od velikosti 1+kk až po 5+kk. Zájemci navíc získají s bytem nebo kanceláří i množství slev k partnerům, např. na nábytek, doplňky nebo dokonce i dovolenou.

Vítězům srdečně gratulujeme a přejeme hodně spokojených klientů!

1 comment for “Soutěžní realitní projekt roku 2012 vyhrála suverénně Aura Statenice

  1. tommino
    7.12.2012 at 11:49

    Doufam ze ta soutez nebyla zaplacena, tak jak to u nas byva u podobnych akci !!

Comments are closed.